Uutisia ja ajankohtaisia

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy sekä Mikrobetoni Oy lopettavat valmisbetoniliiketoiminnanRakennusbetoni- ja Elementti Oy sekä Mikrobetoni Oy lopettavat valmisbetoniliiketoiminnan. Valmisbetoni on ollut osa yritysperheen toimintaan yrityksen perustamisesta vuodesta 1966 lähtien.

Valmisbetoni on aikanaan ollut merkittävä osa yrityksen toimintaa, mutta vuosien varrella olemme tulleet paremmin tunnetuksi erilaisista betonituoteratkaisuista. Valmisbetonin merkittävyys on vuosien varrella pienentynyt ja olemme enemmän suuntautuneet erilaisiin betonisiin tuoteratkaisuihin, joilla edistämme rakentamisesta valtakunnallisesti.


Nyt yksi aikakausi tulee päätökseen ja luovumme valmisbetonitoiminnasta. Suuntaamme osaamisemme ja vapautuvat resurssinsa yrityksen muihin tuotteisiin. Tavoitteena kehittää entistä ympäristöystävällisimpiä betonituotteita rakentamisen eri vaiheisiin.


Toimitamme kaikki työmaat kunnialla loppuun ja otamme vastaan vielä pienempiä kohteita niin, että toiminta lakkaa kokonaisuudessaan vuoden loppuun mennessä.

Terveisin

Teemu Teno

Toimitusjohtaja