• Muurivalo.JPG
  • Muurivalot-pimeällä
  • Muurivalo-hämärässä

Montako valoa voi yhdistää muuntajaan?

Valaisimet ovat tehoiltaan hieman erilaisia. Huomioithan kytkennässä, että alla olevia ohjeellisia määriä ei kannata ylittää, jottei muuntaja kuormitu liikaa. Valot kytketään rinnan. Kytkentäohje seuraa toimituksen mukana.

malli / tehoMuuntaja 30WMuuntaja 60W
Muurivalo4 kpl9 kpl
Valokivi Neliö11 kpl21 kpl
Valokivi Pyöreä13 kpl27 kpl
UUTUUS Pihakivi

Muurivalot

AKO Garden -muuriin integroitava muurivalo on tehokas ja hauska tapa valaista pihan kulkuväylät. Muurivalo on yhden muurikiven kokoinen ja valon pintakuviointi jäljittelee betonisen muurikiven rosoista pintaa. Tunnelmaa luomaan ja pihan turvallisuutta lisäämään tarkoitetut kestävät LedStone -valaisimet ovat helppoja asentaa itsekin.

Jo muutamalla valolla saa piristystä pihan yleisilmeeseen. AKO Garden -pihakiviin yhteensopivaksi suunnitellut LedStone -muurivalot on valmistettu kierrätyslasista Tampereella. Valokiviä on saatavana neutral-sävyllä tai vaihtuvalla ja säädettävällä RGB-sävyllä.

LedStone -valokivet ovat vesitiiviit ja ne on helppo asentaa. Matalan käyttöjännitteen (12 V) vuoksi asentaminen ei vaadi sähköasentajaa.

Valokivi-pakkauksessa on Ledstone -valokivi sekä rinnakkaiskytkentään tarvittavat silikonitäytteiset Scotchlok- puristusliittimet ja vulkanoituvat teipit. Lisäksi valoihin on saatavilla tarvittavat muuntajat ja kaapelit sekä RGB-valoihin kaukosäädin.

VaihtoehdotNEUTRAL
RGB
Määrä

Tekniset tiedot


Tuote Korkeus Pituus Leveys Kpl/m2 Tuotteita lavalla Tuotteen paino
LED-Valo 245x100x45 MUURI 100 245 45 -
LED-VALO 145x50 PYÖREÄ 50 145 halkaisija -
LED VALO 145x145x50 PIHAKIVI 50 145 145 -