Pihatuotteet, harkot ja viherkatot

NYT SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME!

Ympäristömme vaatii paljon huomiota ollakseen samaan aikaan viihtyisä ja toiminnallinen. Kasvatamme AKO GARDEN –ajattelun viherkatoista päällysterakenteiden kautta aina maan pinnan alle asti.

Pihojen päällystyksiin, korkeuserojen hallintaan ja rajauksiin tarjoamme käyttöösi betoniset pihakivet, muurikivet, porraskivet sekä reunakivet - luonnonkivillä väritettynä.

Hulevesiasiat ovat vahvasti pinnalla yhdyskuntarakennetta koskevissa keskusteluissa. Tarjoamme osaamistamme sadevesien hallintaan sekä katoilla ja pihoilla. Tutkimme ja kehitämme Suomen oloihin soveltuvaa kotoperäistä ratkaisua viherkatoille. Ketokasvillisuuskatto pidättää hyvin vettä, ravinteita ja puhdistaa alas valuvaa vettä. Valmistamme näyttävää hulevesikiveä pihojen pintarakenteisiin, joissa vettä täytyy imeyttää eikä johtaa pois.


Pihakivet


NYT SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME!


AKO Garden -tuoteperheeseen kuuluu mittava määrä pientalojen pihoille suunniteltuja tuotteita. Valmistamme myös erikoistuotteita, josta esimerkkinä AMOS REX-pihakivet.

Betoniset pihakivemme ovat pääosin 50 mm paksuisia. Ventti-tuoteperhe on mitoiltaan toisiinsa yhdisteltävien suorakaiteen muotoisten pihakivien perhe.
Kaareviakin linjoja tukeva Wanha Hollola -pihakivi sopii monenlaiseen päällystämiseen.

Uudemmat mukavia pyöreitä muotoja tottelevat tuotteet ovat Kehäkivi ja Askelpolku.

Rajauskivellä ja reunakivillä reunustat niin kukkapenkit kuin isommatkin rajaukset. Muurikivellä tuetaan tontin korkeuseroja - nyt muurin viimeistelyyn on saatavilla myös muurin Kansilaatat. Uudella Porraskivellä rakentuu turvalliset ja tukevat portaat.

Muurikiviin ja Ventti-pihakiviin sekä Askelpolku-laattoihin yhteensopivat LedStone -valokivet on valmistettu kierrätyslasista puristamalla. Näitä kestäviä ja helpostiasennettavia valoja valmistaa meille Suomen Lasinjalostus Tampereelta.

Kukkaloistoa ja yrttitarhoja perustat mainioilla perennapilareilla ja yrttiruukuilla.

Voit asioida myös paikan päällä tehtaanmyymälässämme.

SIIRRY KAUPPAAN NÄHDÄKSESI HINTATIETOA

Viherkatot eli Kasvikatot


Kestävästi Kotimainen Kasvikatto!

Tutkitusti toimiva kasvikatto kierrätysmateriaaleista sekä tehtaan sivuvirroista valmistetusta AKOroof -kasvualustasta yhdistettynä kotimaisiin niitty/ketokasveihin löytyy tehdasalueeltamme Hollolasta ja nyt entistä usemmasta paikasta.

Kasvikattotuotteemme on kehitetty yhdessä Helsingin Yliopiston kanssa Luomus-hanke.

Hulevesien hallinta maanpinnalla jatkuu Hulekivellä. Hulekivi optimoi sade- ja sulamisvesien imeytyksen.

Ota yhteys myyntiimme! Meiltä kasvikatot myös urakoituna!

Tästä suoraan kauppaan tuotteiden ja hintatiedon äärelle.


Kiviaines ja Luonnonkivet


NYT SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME!

Konsernimme emoyhtiö Hollolan Sora Oy jalostaa monenlaisia lajikkeita hyvälaatuisesta maa-aineksesta Hollolan Kukonkankaalla.

Soran, sepelin, ja hiekkojen lisäksi säkitämme nyt myös jääkauden muovaamat pyöreähköt luonnonkivet helposti kuljetettaviin suursäkkeihin. Säkkitavara on helppo käsitellä, kuljettaa ja varastoida koneellisesti. Samoin hiekat ja sorat ovat nyt mahdollista saada säkeissä.

SIIRRY KAUPPAAN SAADAKSESI HINTATIETOJA

Harkot


NYT SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME!

Valettavat betoniharkot ja muurattavat kevytsoraharkot löytyvät valikoimasta sekä eristeellä että ilman.

Valmistamme perinteiset muurattavat kevytsoraharkot leveyksin 75 mm - 290 mm ja ponttiharkot leveyksin 100 mm - 300 mm pilariharkkoja unohtamatta.

Väliseinäkivi 88 täydentää nopeasti rakennettavien väliseinien tuotevalikoimaa.

Muurattavat eristeharkot löytyvät leveydellä 300 mm.

Muottiharkkomme ovat timanttihionnalla pystysuuntaan mitallistettuja. Leveyksiä löytyy 150 mm - 250 mm.

Eristemuottiharkot täydentävät valettavien harkkojen valikoimaa. EPS -eristeellä olevan tuotteen U-arvo on 0,18 W/m2K.


SIIRRY KAUPPAAN SAADAKSESI HINTATIETOJA


Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria

Harkosta taloksi


AKO Houses harkkotuotteissa yhdistyvät harkkorakentamisen ja elementtirakentamisen hyvät puolet.

Kivitalo ja kellarikerros syntyvät siten työmaalla nopeasti harkoista. Harkkotuotteemme ovat timanttihionnalla korkeuden suhteen mitallistettuja helpottaen ladontatyötä. Yhdistämme toimitukseen tarvittaessa pilarit, harkkopalkit ja tarvikkeet.

AKO Houses tuotemerkin alla löytyy siis kokonainen kivitalon rungon materiaalitoimitus aina anturan tekemisestä lähtien.