VSS, Kylpyhuone

Karanttia -moduulituotteet

#

Hyvä Rakennusalan Ammattilainen

Rakennusbetoni valmistaa moduulirakentamisen tuotteet valtakunnallisesti.

Karanttia väestönsuoja on täyselementtinen valmis väestönsuojakokonaisuus, jonka toimitamme asennettuna jo yli 30 vuoden kokemuksella.

Karanttia moduulikylpyhuone on täysin valmis, täysbetoninen ja turvallinen vaihtoehto myös muunneltaviin kohteisiin. Kosteuden kestävä kokonaisuus lyhentää merkittävästi asennusaikaa työmailla.

Näiden lisäksi ammattilaisille tarjoamme Ako Wall väliseinätuotteen valtakunnallisine asennuspalveluineen. Olemme kehittäneet kierrätysmateriaalipohjaisen viherkattoratkaisun sekä kasvualustaratkaisun. Muoviton, kierrätetty ja kotimainen kasvikattoratkaisu on keto/niittykatto -tyyppiä, joka ei kavahda maksaruohojakaan. Tutkitusti toimiva kasvikatto on kehitetty ja tutkittu yhteistyössä Helsingin Yliopiston kanssa.

Kaikki tuotteidemme tekniset dokumentit löydät kätevästi tiedostopankistamme >

Karanttia -väestönsuoja elementeistä


Väestönsuojelun osaamista. Karanttia -väestönsuojaelementtien toimitus on nopea ja kokonaistoimituksen budjetti pitää.

Karanttia-väestönsuojan pinta-ala, korkeus ja muoto on muunneltavissa kohteenne mukaiseksi. Autamme teitä myös väestönsuojan koon määrityksessä.

Sisäasianministeriö ja VTT:n betoni- ja silikaattitekniikan laboratorio ovat todenneet lausunnoissaan (984/751/88 ja BET8333 sekä 984/751/88 ja RAT 1307/91) että elementtirakenteinen Karanttia- väestönsuoja täyttää S1 -, S3- ja K-luokan teräsbetonisille väestönsuojille asetettavat vaatimukset.

Tilaus-toimitusprosessimme on nopeaksi hiottu. Olemme valmistaneet elementtirakenteisia Karanttia-väestönsuojia jo vuodesta 1987.

Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria

Väestönsuojat myydään ja valmistetaan yhdessä Karanttia Perusturvan kanssa.

Karanttia -moduulikylpyhuone


KARANTTIA-MODUULIKYLPYHUONE on betonista valmistettu innovatiivinen kokonaistuote, joka toimitetaan työmaalle täysin valmiina.

Tehdastiloissa esivalmistettu kylpyhuone sisältää kaikki tarvittavat kalusteet ja varusteet. Kovan kestävyytensä ansiosta betoninen moduulikylpyhuone taipuu kaikkiin elämänkaaren vaiheisiin, kun apuvälineitä voi huoletta tarvittaessa siirtää ja lisätä eri kohtiin seinään rakenteen kestäessä. Moduulikylpyhuone on myös helposti muunneltavissa esimerkiksi alun perin opiskelija-asunnon tarpeista senioriasunnon kylpyhuoneeksi.

Teollisesti esivalmistettu kylpyhuone nopeuttaa työmaan rakennusprosessia ja lisää rakennushankkeen ennakoitavuutta. Suunnittelupalvelumme mahdollistaa asiakaslähtöiset ja räätälöidyt ratkaisut. Betonista valmistettu kylpyhuone takaa tasaisen laadun, ja esivalmistus lisää rakennusprojektin kustannusten hallintaa, kun ennakoimattomia kustannuksia ei synny. Betonisen esivalmistetun moduulikylpyhuoneen käyttö on ennakoitavaa, laadukasta ja vastuullista. Kylpyhuoneen toteutustavat on ratkaistu jo suunnitteluvaiheessa, mikä tuo tehokkuutta ja lisäarvoa sekä työmaille että koko rakentamisen toimitusketjuun.

Ota heti yhteys asiantuntijaamme.Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria

KARANTTIA Moduulikylpyhuoneen suunnittelijalle löytyy parametrisia työkaluja Prodlib -palvelusta.