• Muurivalot-pimeällä
  • Neliskulmainen-valokivi-RGB-harmaa.JPG

Montako valoa voi yhdistää muuntajaan?

Valaisimet ovat tehoiltaan hieman erilaisia. Huomioithan kytkennässä, että alla olevia ohjeellisia määriä ei kannata ylittää, jottei muuntaja kuormitu liikaa. Valot kytketään rinnan. Kytkentäohje seuraa toimituksen mukana.

malli / tehoMuuntaja 30WMuuntaja 60W
Muurivalo4 kpl9 kpl
Valokivi Neliö11 kpl21 kpl
Valokivi Pyöreä13 kpl27 kpl
UUTUUS Pihakivi

LED-valaisimet

Piha on samaan aikaan kulkuväyliä ja viihtymisalueita jäsentävä kokonaisuus. Pihan eri toiminnallisuuksia tai kohokohtia voidaan korostaa hyvin suunnitellulla ja toteutetulla valaistuksella. Pihan valaistus lisää turvallisuutta - samalla kulkuväylien valaisu tuo pihaan ja puutarhaan näyttävyyttä ja mukavuutta.

LedStone-valaisimet ovat kotimaisia ja ne on valmistettu kierrätyslasista puristamalla. LED-tekniikka kuluttaa vähän energiaa ja on pitkäikäinen. Vesitiiviit valaisimet ja liitokset mahdollistavat myös vesiaiheiden valaisun. Pienen 12 V:n käyttöjännitteen vuoksi LedStone -muurivalojen ja -valokivien asentaminen onnistuu jokaiselta eikä vaadi sähkömiestä paikalle.

LedStone -valaisimemme on suunniteltu AKO-Garden tuotesarjaan: Muurivalot ja valokivet on helppo asentaa ja valoilla saa pihakivien kanssa aikaan tyylikkään ja yhteneväisen kokonaisuuden.