Piha- ja viherrakentaminen

Ympäristömme vaatii paljon huomiota ollakseen samaan aikaan viihtyisä ja toiminnallinen. Kasvatamme AKO GARDEN –ajattelun viherkatoista päällysterakenteiden kautta aina maan pinnan alle asti.

Pihojen päällystyksiin, korkeuserojen hallintaan ja rajauksiin tarjoamme käyttöösi betoniset pihakivet, muurikivet sekä reunakivet - luonnonkivillä väritettynä.

Hulevesiasiat ovat vahvasti pinnalla yhdyskuntarakennetta koskevissa keskusteluissa. Tarjoamme osaamistamme sadevesien hallintaan sekä katoilla ja pihoilla. Tutkimme ja kehitämme Suomen oloihin soveltuvaa kotoperäistä ratkaisua viherkatoille. Valmistamme näyttävää hulevesikiveä pihojen pintarakenteisiin, joissa vettä täytyy imeyttää eikä johtaa pois.


Kysy tarjous tuotteista tarjouslomakkeella.

Kaikki tuotteidemme tekniset dokumentit löydät kätevästi tiedostopankistamme >

Pihakivet


AKO Garden -tuoteperheeseen kuuluu mittava määrä pientalojen pihoille suunniteltuja betonituotteita.

Betoniset pihakivemme ovat pääosin 50 mm paksuisia. Ventti-tuoteperhe on mitoiltaan toisiinsa yhdisteltävien suorakaiteen muotoisten pihakivien perhe. Uutuutena Ventti 50 Tripla - suurempi suorakaiteenmuotoinen kivi.
Kaareviakin linjoja tukeva Wanha Hollola -pihakivi sopii monenlaiseen päällystämiseen.

Uudemmat mukavia pyöreitä muotoja tottelevat tuotteet ovat Kehäkivi ja Askelpolku.

Rajauskivellä ja reunakivillä reunustat niin kukkapenkit kuin isommatkin rajaukset. Muurikivellä tuetaan tontin korkeuseroja - nyt muurin viimeistelyyn on saatavilla myös muurin Kansilaatat. Uudella Porraskivellä rakentuu turvalliset ja tukevat portaat.

Muurikiviin ja Ventti-pihakiviin sekä Askelpolku-laattoihin yhteensopivat LedStone -valokivet on valmistettu kierrätyslasista puristamalla. Näitä kestäviä ja helpostiasennettavia valoja valmistaa meille Suomen Lasinjalostus Tampereelta.

Kukkaloistoa ja yrttitarhoja perustat mainioilla perennapilareilla ja yrttiruukuilla.

Tuotteidemme jälleenmyyjiä ovat mm. Byggmax, Taloon.com, Netrauta.fi, Siistipiha.fi, Kivapiha, SK-Center ja monet muut pisteet. Voit asioida myös tehtaanmyymälässämme.

Tuotteisiimme voit tutustua tehtaanmyymälämme ja em. pisteiden lisäksi mm. Kivapihalla Mäntsälässä, Pinsiön taimitarhalla Hämeenkyrössä, Kivitarhalla Lahdessa, Rautanet -pisteissä Vääksyssä ja Lammilla.

Viherkatot


Kestävästi Kotimainen Ketokatto!

Hulevesien hallinta alkaa jo katolla. Tutkitusti toimiva viherkatto kierrätysmateriaaleista sekä tehtaan sivuvirroista valmistetusta AKO Roof -kasvualustasta yhdistettynä kotimaisiin ketokasveihin löytyy tehdasalueeltamme Hollolasta.

Lisää tietoa kohteesta löytyy Helsingin Yliopiston johtaman Luomus-hankkeen sivuilta.

Hulevesien hallinta maanpinnalla jatkuu Hulekivellä. Hulekivi optimoi sade- ja sulamisvesien imeytyksen.

Ota yhteys myyntiimme!


Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria

Kiviaines ja Luonnonkivet


Konsernimme emoyhtiö Hollolan Sora Oy jalostaa monenlaisia lajikkeita hyvälaatuisesta maa-aineksesta Hollolan Kukonkankaalla.

Soran, sepelin, ja hiekkojen lisäksi säkitämme nyt myös jääkauden muovaamat pyöreähköt luonnonkivet helposti kuljetettaviin suursäkkeihin. Säkkitavara on helppo käsitellä, kuljettaa ja varastoida koneellisesti. Samoin hiekat ja sorat ovat nyt mahdollista saada säkeissä.