VSS, Kylpyhuone, AKO Wall

Ammattilaistuotteet

#

Hyvä Rakennusalan Ammattilainen

Rakennusbetoni valmistaa Ammattilaisille ammattilaisen tuotteet valtakunnallisesti. Karanttia väestönsuojat, Karanttia moduulikylpyhuoneet, Ako Wall -väliseinät ja viherkatot toimitamme kaikkialle Suomeen. Valmisbetonit erikoisbetoneineen saa meiltä pumpattuna Päijät-Hämeen alueella.

Karanttia väestönsuoja on täyselementtinen valmis väestönsuojakokonaisuus, jonka toimitamme asennettuna jo yli 30 vuoden kokemuksella.

Karanttia moduulikylpyhuone on täysin valmis, täysbetoninen ja turvallinen vaihtoehto myös muunneltaviin kohteisiin. Kosteuden kestävä kokonaisuus lyhentää merkittävästi asennusaikaa työmailla.

Ako Wall väliseinätuote asennuspalveluineen on laajasti rakennusliikkeiden käyttämä ratkaisu väliseinien valmistamiseen.

Viherkatot ovat viihtyvyyttä lisääviä talojen kruunuja. Olemme kehittäneet kierrätysmateriaalipohjaisen viherkattoratkaisun sekä kasvulalustan. Muoviton, kierrätetty ja kotimainen viherkattoratkaisu on keto/niittykatto -tyyppiä, joka ei kavahda maksaruohojakaan. Tutkitusti toimiva viherkaton kasvualusta sopii hyvin niitty/ketokatoille.

Kaikki tuotteidemme tekniset dokumentit löydät kätevästi tiedostopankistamme >

Karanttia -väestönsuoja elementeistä


Väestönsuojelun osaamista. Karanttia -väestönsuojaelementtien toimitus on nopea ja kokonaistoimituksen budjetti pitää.

Karanttia-väestönsuojan pinta-ala, korkeus ja muoto on muunneltavissa kohteenne mukaiseksi. Autamme teitä myös väestönsuojan koon määrityksessä.

Sisäasianministeriö ja VTT:n betoni- ja silikaattitekniikan laboratorio ovat todenneet lausunnoissaan (984/751/88 ja BET8333 sekä 984/751/88 ja RAT 1307/91) että elementtirakenteinen Karanttia- väestönsuoja täyttää S1 -, S3- ja K-luokan teräsbetonisille väestönsuojille asetettavat vaatimukset.

Tilaus-toimitusprosessimme on nopeaksi hiottu. Olemme valmistaneet elementtirakenteisia Karanttia-väestönsuojia jo vuodesta 1987.

Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria

Väestönsuojat myydään ja valmistetaan yhdessä Karanttia Perusturvan kanssa.

Karanttia -moduulikylpyhuone


KARANTTIA-MODUULIKYLPYHUONE on betonista valmistettu innovatiivinen kokonaistuote, joka toimitetaan työmaalle täysin valmiina.

Tehdastiloissa esivalmistettu kylpyhuone sisältää kaikki tarvittavat kalusteet ja varusteet. Kovan kestävyytensä ansiosta betoninen moduulikylpyhuone taipuu kaikkiin elämänkaaren vaiheisiin, kun apuvälineitä voi huoletta tarvittaessa siirtää ja lisätä eri kohtiin seinään rakenteen kestäessä. Moduulikylpyhuone on myös helposti muunneltavissa esimerkiksi alun perin opiskelija-asunnon tarpeista senioriasunnon kylpyhuoneeksi.

Teollisesti esivalmistettu kylpyhuone nopeuttaa työmaan rakennusprosessia ja lisää rakennushankkeen ennakoitavuutta. Suunnittelupalvelumme mahdollistaa asiakaslähtöiset ja räätälöidyt ratkaisut. Betonista valmistettu kylpyhuone takaa tasaisen laadun, ja esivalmistus lisää rakennusprojektin kustannusten hallintaa, kun ennakoimattomia kustannuksia ei synny. Betonisen esivalmistetun moduulikylpyhuoneen käyttö on ennakoitavaa, laadukasta ja vastuullista. Kylpyhuoneen toteutustavat on ratkaistu jo suunnitteluvaiheessa, mikä tuo tehokkuutta ja lisäarvoa sekä työmaille että koko rakentamisen toimitusketjuun.

Ota heti yhteys asiantuntijaamme.Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria

Moduulikylpyhuone on suunniteltu yhdessä Karanttia Oy:n ja AVAAVA Oy:n kanssa.

KARANTTIA Moduulikylpyhuoneen suunnittelijalle löytyy parametrisia työkaluja Prodlib -palvelusta.

AKO Wall väliseinä


Lujaa tasaista kivirakenteista väliseinää nopeasti paikalle asennettuna 100% toimitusvarmuudella koko Suomeen.

Ontelorakenteiset kevytsorabetoniset AKO -väliseinäseinäelementit ovat 600 mm leveitä ja seinän korkuisia.

AKO Wall -väliseinien etuja:

  • Nopea asennus jo runkovaiheessa mahdollistaa työmaan aikataulun nopeuttamisen
  • Pystysuuntaiset ontelot mahdollistavat LVIS -putkien vaivattoman asentamisen
  • Hyvä kivimateriaalin ääneneristävyys, kosteuden- ja palonkesto

Ota yhteys AKO Wall- myyntiin.Kaikki AKO Wall -tuotteidemme tekniset dokumentit löydät kätevästi tiedostopankistamme (pdf), Rakennustiedon verkkopalvelusta (pdf) ja uudesta PRODLIB-palvelusta (dwg). PRODLIB-palvelusta saat ladattua dwg-yhteensopivat dokumentit suunnitelmiisi.

Kysy tarjouspyyntösi lomakkeella.

Tarjouspyntöön tästä!

Valmisbetoni


Päijät-Hämeen rakentajia palvelemme kahdelta asemaltamme

  • Kolava, Lahti
  • Kukonkoivu, Hollola
Massan valmistus on ympäristöä säästävää ylijäämämassojen ja pesuvesien kierrätyksineen. Meiltä saat myös erikoismassoja aina kevytsorabetoneista lähtien. Tuotteemme ovat ulkopuolisen laaduntarkastuksen säännöllisesti testaamia. Kuljetus- ja pumppauspalvelujen lisäksi kysy myös tarjouslaskenta- ja laboratoriopalvelujamme. Meillä on välineitä myös ammattilaisten työmaiden laadunseurantaan.

Ota yhteyttä valmisbetoniammattilaisiimme suoraan tarkempaa määrittelyä varten.

Valmisbetonin tilaus

Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria

Valmisbetoniasemamme sijaitsevat Lahdessa Kolavalla ja Hollolassa Kukonkoivussa. Palvelemme Päijät-Hämeen talousaluetta.

Kysy tarjous lomakkeella!

Tarjouspyyntö tästä

Viherkatot


Kestävästi Kotimainen Ketokatto!

Hulevesien hallinta alkaa jo katolla. Tutkitusti toimiva viherkatto kierrätysmateriaaleista sekä tehtaan sivuvirroista valmistetusta AKO Roof -kasvualustasta yhdistettynä kotimaisiin ketokasveihin löytyy tehdasalueeltamme Hollolasta.

Lisää tietoa kohteesta löytyy Helsingin Yliopiston johtaman Luomus-hankkeen sivuilta.

Hulevesien hallinta maanpinnalla jatkuu Hulekivellä. Hulekivi optimoi sade- ja sulamisvesien imeytyksen.

Ota yhteys myyntiimme!


Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria

Harkot


Valettavat betoniharkot ja muurattavat kevytsoraharkot löytyvät valikoimasta sekä eristeellä että ilman.

Valmistamme perinteiset muurattavat kevytsoraharkot leveyksin 75 mm - 290 mm ja ponttiharkot leveyksin 100 mm - 300 mm pilariharkkoja unohtamatta..

Väliseinäkivi 88 uutuutena täydentää nopeasti rakennettavien väliseinien tuotevalikoimaa.

Muurattavat eristeharkot löytyvät leveyksinä 300 mm ja 380 mm.

Muottiharkkomme ovat timanttihionnalla pystysuuntaan mitallistettuja. Leveyksiä löytyy 150 mm - 250 mm.

Eristemuottiharkot täydentävät valettavien harkkojen valikoimaa. EPS -eristeellä olevan tuotteen U-arvo on 0,18 W/m2K.


Galleria ja ladontavinkkejäIdeagalleria

Harkosta taloksi


AKO Houses harkkotuotteissa yhdistyvät harkkorakentamisen ja elementtirakentamisen hyvät puolet.

Kivitalo ja kellarikerros syntyvät siten työmaalla nopeasti harkoista. Harkkotuotteemme ovat timanttihionnalla korkeuden suhteen mitallistettuja helpottaen ladontatyötä. Yhdistämme toimitukseen tarvittaessa pilarit, harkkopalkit ja tarvikkeet.

AKO Houses tuotemerkin alla löytyy siis kokonainen kivitalon rungon materiaalitoimitus aina anturan tekemisestä lähtien.

#Ideagalleria